Close

Bli hyttefadder!

Prøv hyttelivet – langtidsleie av hytte 

Er hyttelivet noe for deg? For mange er hytter risikable og tunge investeringer. Selv etablerte hytteeiere mener man bør eie en hytte før man bygger drømmehytta – slik at man lærer hva man ønsker seg. Men det finnes en mye enklere og rimeligere løsning: Som hyttefadder bidrar du til vedlikehold og drift, og bruker hytta slik du ønsker. Prøv hyttelivet i 2021.

Tid til hverandre

Hva gjør hyttelivet så spesielt? Jo, det handler om samhold, atmosfære og opplevelser. Når man er på hytta forlater man hverdagen og får tid til hverandre. Det er en plass å styrke forholdet og vokse tettere. Man kommer seg unna og senker skuldrene på en unik måte. Tett på naturen og de nærmeste. Finn opplevelser med familien og skap de varme minnene. Med hytte i Trysil er Trysilfjellet bare en kort kjøretur unna, og byr på et hav av muligheter.

Sommer i Trysil

Fra tidlig vår til sen høst – du finner alltid noe å gjøre i Trysil. For eksempel er Trysil er blitt et mekka for sykling, som du kan lese mer om på Langrenn.no. Det bygges stadig nye stier, og man finner noe til barn, familier og de mer profesjonelle. Familieopplevelsen er alltid hovedfokuset.

Trysils hjemmesider finner du oversikt over utrolig mange vandreturer. Enten du legger ut på tur fra hytta, skal fiske, jakte, plukke bær og sopp – du er nær naturen og finner enkelt plasser å grille, bade og overnatte. Samtidig er du ikke for langt unna sivilisasjonen. Bli med på kulturelle arrangementer eller prøv nye opplevelser. Du finner guidede turer, golfing, kanoturer, klatring, hesteridning og familierafting, for å nevne noe.

Vintersesongen

Trysil har Norges største alpinanlegg og over 500 km med langrennsløyper. Hvert år er Trysil et populært samlepunktet for seriøse skientusiaster grunnet de flotte forholdene. Her finner du også guidede opplevelser, kurs, skøyter, kjelker og alt du trenger i bakkene. Bli med på hundesledetur eller prøv snøscooter i fjellet. Du kan også bade innendørs, dra på spa eller nyte kulturelle arrangementer.

Resten av Europa har opplevd utfordringer med snø i nyere tid, men i Trysil er forholdene flotte hvert år. Legg ut på skitur fra hytta, dra på isfiske, eller grill, lek og kos dere i nærheten.

Skoghytta

fra 3.900,- pr måned

Skoghytta er bygget i tre og har utvendige fasade av trepanel. Hytta er vinterisolert og passer for 2-4 personer. Beliggenheten er midt i skogen, med overbygd terrasse og fin utsikt. Hytta har dobble vinduer og tette dører.

Møblering etter avtale.

Skihytta 

fra 4.300,- pr måned

Skihytta er bygget i tre og har utvendig fasade av trepanel. Hytta fyres med elektrisk peis og holder seg god og varm året rundt. Hytta er vinterisolert og passer for 2-6 personer. Beliggenheten er midt i skogen, med overbygd terrasse og fin utsikt. Hytta har enkle vinduer og tette dører.

Møblering etter avtale.

Interessert?

Er du interessert eller har spørsmål? Ta kontakt med oss. Vi svarer på alle henvendelser.

Sæteråsen Hytter & Camping

Sæteråsen Hytter & Camping
Trysilvegen 5839
2429 Tørberget
Tel. +47 400 54 741
e-post: booking@saeterasenhytter-trysil.no

Med bil:

Du finner oss ved FV 25 rett ovenfor Trysil flyplass, ca. 10 km fra Trysil sentrum når du kommer fra Elverum. Fra Sverige kjører du over brua mot Elverum og finner oss på høyre siden ca. 5 km etter brua.

Offentlig transport:

Trysilekspressen fra Oslo stopper i Trysil sentrum. Ta kontakt med oss dersom du trenger henting. Rutebuss 751 mellom Elverum og Engerdal stopper direkte hos oss (stoppested Sæteråsen).

Med fly:

Den nye flyplassen Scandinavian Mountains ligger rett over grensen mot Sälen og åpnes i vinter 2019. Følg skilting mot Trysil og fra brua mot Elverum (se veibeskrivelse fra Sverige). Det tar ca. 40 min med bil.