Prøv hyttelivet

Eller kanskje ønsker du et fast sted være i Trysil?

Tid til hverandre

Hva gjør hyttelivet så spesielt? Jo, det handler om samhold, atmosfære og opplevelser. Når man er på hytta forlater man hverdagen og får tid til hverandre. Det er en plass å styrke forholdet og vokse tettere. Man kommer seg unna og senker skuldrene på en unik måte.

Er hyttelivet noe for deg? For mange er hytter risikable og tunge investeringer. Selv etablerte hytteeiere mener man bør eie en hytte før man bygger drømmehytta – slik at man lærer hva man ønsker seg. Men det finnes en mye enklere og rimeligere løsning: Leier du hytte av oss for en lengre periode kan du etter avtale bidra til møblering, vedlikehold og drift mot en rimeligere leie og bruker hytta slik du ønsker.

Tett på naturen og de nærmeste. Finn opplevelser med familien og skap de varme minnene. Med hytte i Trysil er Trysilfjellet bare en kort kjøretur unna, og byr på et hav av muligheter.

Standard hytte
fra 4.000,-
pr måned

Standard hytte er en liten hytte bygget i tre og har utvendige fasade av trepanen. Hytta er har elektrisk strøm er vinterisolert og passer for 2-4 personer. Beliggenheten er midt i skogen, med overbygd terrasse og fin utsikt. Hytta har doble vinduer og tette dører.

Møblering etter avtale.

Comfort hytte med eget soverom
fra 4.800,-
pr måned

Comfort hytte er bygget i tre og har utvendig fasade av styrepanel. Hytta fyres med elektrisk strøm og holder seg god og varm året rundt. Hytta er vinterisolert og passer for 2-6 personer. Beliggenheten er midt i skogen, med overbygd terrasse og fin utsikt.

Møblering etter avtale.

Sommer i Trysil

Fra tidlig vår til sen høst – du finner alltid noe å gjøre i Trysil. For eksempel er Trysil er blitt et mekka for sykling, som du kan lese mer om på Langrenn.no. Det bygges stadig nye stier, og man finner noe til barn, familier og de mer profesjonelle. Familieopplevelsen er alltid hovedfokuset.

Trysils hjemmesider finner du oversikt over utrolig mange vandreturer. Enten du legger ut på tur fra hytta, skal fiske, jakte, plukke bær og sopp – du er nær naturen og finner enkelt plasser å grille, bade og overnatte. Samtidig er du ikke for langt unna sivilisasjonen. Bli med på kulturelle arrangementer eller prøv nye opplevelser. Du finner guidede turer, golfing, kanoturer, klatring, hesteridning og familierafting, for å nevne noe.

Vintersesongen

Trysil har Norges største alpinanlegg og over 500 km med langrennsløyper. Hvert år er Trysil et populært samlepunktet for seriøse skientusiaster grunnet de flotte forholdene. Her finner du også guidede opplevelser, kurs, skøyter, kjelker og alt du trenger i bakkene. Bli med på hundesledetur eller prøv snøscooter i fjellet. Du kan også bade innendørs, dra på spa eller nyte kulturelle arrangementer.

Resten av Europa har opplevd utfordringer med snø i nyere tid, men i Trysil er forholdene flotte hvert år. Legg ut på skitur fra hytta, dra på isfiske, eller grill, lek og kos dere i nærheten.