om oss

Vi ønsker deg, både stor og liten, velkommen hos oss på Sæteråsen Hytter & Camping i Naturens Fornøyelsespark!

Natty & Bjørn

Er du hytteeier i Trysil, leier ut hytta og trenger en kontaktperson? Dette fikser vi også! Ta kontakt med oss.

Om oss

Camping ble først etablert på Sæteråsen i Trysil på 1970-tallet…

Vi overtok i desember 2020 med mange idéer og nye driftsplaner for hytteutleie og camping. Målet vårt er å videreutvikle Trysils rimeligste overnattingstilbud kombinert med spennende aktiviteter året rundt.  Vi har et etablert samarbeid med Fjell-Huskies og arrangerer turer med hundeslede i naturen runt Sæteråsen. 

Idéene våre har vi stort sett samlet under våre mange reiser i inn og utland  og Natty kommer fra Thailand og Bjørn har bodd mer en 15 år i ulike deler av verden.  Natty er i tillegg utdannet massør og tilbyr massasje og har mye erfaring med mat fra ulike deler av verden, men selvsagt mest Thaimat.  Akkurat nå jobber vi med å renovere bygningsmassen, åpne kiosk, restaurant og eget SPA.   Vi har også innredet et eget bibliotek som per i dag har ca 2000 bøker. 

Du kan se tilgjengelighet og bestille direkte her eller send oss din forespørsel – vi skreddersyr din ferie og lover deg et uforglemmelig opphold!

Hyttene våre pusses opp jevnlig og venter på deg. Sanitærbygget er også  klart til bruk.  Campingplasser med strømuttak og nytt kjøkken ble åpnet sommeren 2016.  Du er velkommen med bobil, campingvogn eller telt.